24 мар. 2021 г., 09:09

Феи от сънищата 

  Поэзия » Любовная
350 0 0

Моите феи от сънищата

      не са онези феи от приказките.

 

Моите феи от сънищата

      са момичетата,

      които не успяха да ме довършат наяве.

© Деян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??