Mar 24, 2021, 9:09 AM

Феи от сънищата 

  Poetry » Love
299 0 0

Моите феи от сънищата

      не са онези феи от приказките.

 

Моите феи от сънищата

      са момичетата,

      които не успяха да ме довършат наяве.

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??