29 мар. 2012 г., 19:24

*** 

  Поэзия » Любовная
444 0 1

Не, не, аз не те виня

и никога не бих те обвинила

за това, че влезе в моята душа

като птица, гнездо във нея свила.

 

Сама реших да те допусна там.

Молив сама ти дадох да напишеш.

Колко обич, колко нежност да ти дам,

колко искреност в едно четиристишие.

 

И още твоите думи там стоят.

Увехналите клонки от гнездото ти.

Боли ме, защото ме бодат,

а капките кръв са нашите спомени.

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??