20 сент. 2008 г., 11:30

Флирт на сън 

  Поэзия » Юмористическая
986 0 1

Флирт на сън

Спиш и  не ме чуваш,

но с кого ли пак на сън флиртуваш???

Спиш и не ме виждаш,

чакай, поспри се...

Така ме обиждаш!

Е, добре - продължи да сънуваш,

но само спри да флиртуваш,

че сънят е опасен,

нищо, че е прекрасен...

Опасен е, когато бълнуваш,

така че, скъпи, спри  да флиртуваш...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??