Флирт на сън
Спиш и не ме чуваш,
но с кого ли пак на сън флиртуваш???
Спиш и не ме виждаш,
чакай, поспри се...
Така ме обиждаш!
Е, добре - продължи да сънуваш,
но само спри да флиртуваш,
че сънят е опасен,
нищо, че е прекрасен...
Опасен е, когато бълнуваш,
така че, скъпи, спри да флиртуваш...
© Ваня Всички права запазени