12 июн. 2019 г., 08:43  

Фрактура 

  Поэзия » Любовная
497 6 3

Каква контузия?!.. (Лечима). 
Направо да не вярваш, а се случва. 
Едва ли да се чудиш, непростимо е.
Съдбата все в десетката улучва. 
Не ме вини за страховете ми! 
Нима страхувам се да те обичам?!.. 
Аз цял живот съм птица в клетка. 
Окови за поет. (Не ми приличат). 
За тебе съм свободен. Запленявай ме! 
Аз вдишах онзи въздух във душата ти. 
Отдавам се. Не ще се забранявам. 
Обичай ме! Напълно. Без остатъци... 
Каква контузия?! Фрактура! 
В очите ти завинаги останах. 
Най-скъпото е евтино. Не струва, 
щом тебе, само тебе ако нямах... 

 

Стихопат. 

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Най-скъпото е евтино. Не струва,
    щом тебе, само тебе ако нямах"...
    Майсторски оценено съмнение!
  • Фрактура, но си струва ...! Стихът е нелечим
  • Но щом сме още живи,
    ще търся към тебе пътека!
    Знам, ще намерим утеха!
    Любовта е болка щастлива.😍
Предложения
: ??:??