30 нояб. 2011 г., 16:39

Гаф 

  Поэзия » Философская
436 0 4

Гаф


Ти обиждаш ме и вика

в мен цялото ми същество,

само слепва се езика

да пелтечи "как?", "какво?".


И очите - те във ужас,

разширени, бликат мрак

и за зрение не служат,

само питат: "как тъй, как"...


И на устните набъбва

възмущение и гняв...

Телевизорът избъбра:

"А, това е просто гаф..."

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??