30.11.2011 г., 16:39 ч.

Гаф 

  Поезия » Философска
438 0 4

Гаф


Ти обиждаш ме и вика

в мен цялото ми същество,

само слепва се езика

да пелтечи "как?", "какво?".


И очите - те във ужас,

разширени, бликат мрак

и за зрение не служат,

само питат: "как тъй, как"...


И на устните набъбва

възмущение и гняв...

Телевизорът избъбра:

"А, това е просто гаф..."

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??