Малък съм сега и гледам към брега
с родители на плажа.
Питат ме какъв ще станеш ти сега
и чудя се какво да кажа.
Да съм умен не е много умно,
да съм глупав е безумно.
С тоя скъсан по мен чорапогащник
май ще стана само гащник.
Мина ми после великата идея,
че мъж искам да стана на някоя фея.
И да имаме деца чудесни орисници,
за да няма вече подли завистници.
Хрумка след хрумка
лято есен пролет и зима
чаках, чаках и чаках,
но тая велика мисъл не си замина.
Оглеждах се навсякъде за фея прекрасна,
но накрая по главата една топка ме фрасна.
Тогава нова идея ми мина като на лист -
ще стана или глист или футболист.
п.п. Сигурно се чудите защо се казва "Гаргамел" произведението. Просто гледах да има най-много букви съдържащи се в думата "грамота" и че може да ми донесе късмет, но може и да не го гледате много-много заглавието :)
© Кух Пън Все права защищены