17 нояб. 2014 г., 18:19

Гащеризон и каскет 

  Поэзия » Философская
478 0 2

Не се родих с храбро сърце, 

родих се страхливец.

Малко дете с милион страхове.

 

Не се родих артистична натура,

Родих се сляп за платното.

Не виждах нюанси, не зачитах контура.

 

Обичах, проклинах, имах сърце,

сега на 22, живея като малко дете,

но без страхове, с боя по ръцете,

гащеризон и каскет

... рисувам небе.

 

 

© Иван Ценов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??