17.11.2014 г., 18:19 ч.

Гащеризон и каскет 

  Поезия » Философска
506 0 2

Не се родих с храбро сърце, 

родих се страхливец.

Малко дете с милион страхове.

 

Не се родих артистична натура,

Родих се сляп за платното.

Не виждах нюанси, не зачитах контура.

 

Обичах, проклинах, имах сърце,

сега на 22, живея като малко дете,

но без страхове, с боя по ръцете,

гащеризон и каскет

... рисувам небе.

 

 

© Иван Ценов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??