18 сент. 2022 г., 13:26

Гасне тихо денят мой 

  Поэзия » Философская
367 0 1

Гасне тихо денят мой,

нощ скоро ще настъпи,

нощ със звезди безброй,

но далеч от близки скъпи.

 

Мъдростта на вековете ми казва:

"Такава е съдбата на всеки човек,

никой не може вечно да се опазва,

дано пътят ти натам да бъде лек!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??