Sep 18, 2022, 1:26 PM

Гасне тихо денят мой 

  Poetry » Phylosophy
364 0 1

Гасне тихо денят мой,

нощ скоро ще настъпи,

нощ със звезди безброй,

но далеч от близки скъпи.

 

Мъдростта на вековете ми казва:

"Такава е съдбата на всеки човек,

никой не може вечно да се опазва,

дано пътят ти натам да бъде лек!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??