18.09.2022 г., 13:26 ч.

Гасне тихо денят мой 

  Поезия » Философска
354 0 1

Гасне тихо денят мой,

нощ скоро ще настъпи,

нощ със звезди безброй,

но далеч от близки скъпи.

 

Мъдростта на вековете ми казва:

"Такава е съдбата на всеки човек,

никой не може вечно да се опазва,

дано пътят ти натам да бъде лек!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??