17 дек. 2007 г., 14:46

гатанка-6 

  Поэзия » Для детей
5472 0 6

С кошничка в ръката,

тича из гората.

Късно се прибира -

лешници събира.

Храница да си има,

че иде люта зима.

В топлата хралупа,

сладко да си хрупа.

Кой е това?  

                   (Катеричката)

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??