Dec 17, 2007, 2:46 PM

гатанка-6 

  Poetry » For kids
5992 0 6

С кошничка в ръката,

тича из гората.

Късно се прибира -

лешници събира.

Храница да си има,

че иде люта зима.

В топлата хралупа,

сладко да си хрупа.

Кой е това?  

                   (Катеричката)

© Людмила Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??