9 мая 2018 г., 02:14

Гатанка за теб! 

  Поэзия » Для детей
1457 0 4

Тя е нежна самодива,

във реката тя се скрива

щом опасност я грози,

бърза тя да се спаси!

 

Тя е бяла и красива,

но и пъстро и отива,

тя отличен е плувец,

но я дебне пак ловец,

 

иска да я улови,

тя в тръстиката се скри!

Що е то?

 

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??