Тя е нежна самодива,
във реката тя се скрива
щом опасност я грози,
бърза тя да се спаси!
Тя е бяла и красива,
но и пъстро и отива,
тя отличен е плувец,
но я дебне пак ловец,
иска да я улови,
тя в тръстиката се скри!
Що е то?
© Дияна All rights reserved.