30 янв. 2009 г., 23:37

Глас в пустиня 

  Поэзия » Другая
640 0 1

Глас в пустиня -

самотна душа

с пясъка си говори!

За миналото свое разказва

и мълчаливо чака

отговора все не идващ!

Незавършена

ще си остане

таз мъчителна история!

Пясъкът зает е

пустинята да пълни!

© ВБТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??