21 янв. 2012 г., 05:38

Гласът на сърцето 

  Поэзия » Любовная
816 0 4

А може би ще те сънувам - като изгрев,

усмихнал се в прозореца ми, утре.

Закичил във косите ми кокиче –

дали съм твоето момиче?!

 

И може би ще ме пилееш – като вятър,

завихрил в себе си онези зимни хали,

разрошил ми косите - като тебе...

Дали момичето съм, дето ти ще галиш?!

 

А може би ще те дочувам като ехо...

И в мен ще се завръщаш  – тъй далечен.

Ще викаш, но дали ще чуя

гласа ти, или пък сърцето?!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??