8 сент. 2009 г., 13:11

Главният счетоводител 

  Поэзия » Восточные формы
645 0 3

Бог дава, Бог взема, нали това го знаеш?

На кого по колко - е за нас загадка.

Да живееш и да пиеш – отмеря на око нехаещ.

Ха, на бас, че няма да заспи

и да прелее по стъклото гладко.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??