Sep 8, 2009, 1:11 PM

Главният счетоводител 

  Poetry » East forms
640 0 3

Бог дава, Бог взема, нали това го знаеш?

На кого по колко - е за нас загадка.

Да живееш и да пиеш – отмеря на око нехаещ.

Ха, на бас, че няма да заспи

и да прелее по стъклото гладко.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??