Светът ни ,Свят на алчност,страх ,любов и злоба.
На злото ,почит подарява...поклон ,реверс...
усмивка крива и горчива.Страх,а той
блага раздава на тези си мълчат.
Аплодисменти ,овации,хвалби...
но накъде вървим?Изход,а входа
отдавна е зазидан,един е,накъде
Народа наш отива!?Тишина.
Безлики ,пачки трупат...
за власт една се трудят.
Навярно няма да загубят,
щом станали сме глухи.
© Ангел Все права защищены