ГЛУПАЦИ...
Глупаци има тук и там - навред.
Глупаците живота си живеят.
Глупаците, те знаят и защо.
Глупак да бъдеш, ееех, но има за какво!!!
Глупакът: лиже, пък и маже.
Глупакът: винаги е в ход.
Глупакът: тъй ще те накаже.
Глупакът? Да, той навсякъде е в ход.
Глупаците, те имат си защита.
Глупаците се ползват от това.
"Глупак" дори жена ти да ти каже.
Глупак ли? - е помисли си за това все пак?
Глупакът чудо е велико.
Глупакът мисли се за "Бог".
Глупакът, той всичко ще замаже.
Глупак ли е, той пак си е глупак.
Глупак ТИ можеж ли да бъдеш?
Глупаците ги виждаш ТИ навред.
Глупакът, о, Боже мой, глупак е.
Глупакът, но защо е все напред???
Стефан Йовевски
гр. Ловеч
© Стефан Йовевски Все права защищены
Глупавите хора и дребните камъчета свършване нямат!