29.01.2010 г., 16:03 ч.

Глупаци... 

  Поезия » Гражданска
783 1 1

                          ГЛУПАЦИ... 

 

Глупаци има тук и там - навред. 

Глупаците живота си живеят.

Глупаците, те знаят и защо.

Глупак да бъдеш, ееех, но има за какво!!!    

 

             Глупакът: лиже, пък и маже.

             Глупакът: винаги е в ход.   

             Глупакът: тъй ще те накаже.  

             Глупакът? Да, той навсякъде е в ход. 

 

Глупаците, те имат си защита. 

Глупаците се ползват от това.   

"Глупак" дори жена ти да ти каже. 

Глупак ли? - е помисли си за това все пак?  

 

              Глупакът чудо е велико.  

              Глупакът мисли се за "Бог".  

              Глупакът, той всичко ще замаже.   

              Глупак ли е, той пак си е глупак.   

 

Глупак ТИ можеж ли да бъдеш?  

Глупаците ги виждаш ТИ навред.  

Глупакът, о, Боже мой, глупак е.   

Глупакът, но защо е все напред???   

 

                                                                                   Стефан Йовевски   

                                                                                   гр. Ловеч

© Стефан Йовевски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!Поздрав!
    Глупавите хора и дребните камъчета свършване нямат!
Предложения
: ??:??