6 янв. 2010 г., 17:24

Глупаво! 

  Поэзия » Любовная
742 0 0

Иска ми се да напиша думи тъй красиви,

със звучност сладка за тебе да ги наредя

и никога вече да не бъда сама.

 

Иска ми се платно с пръсти да изрисувам,

туй пъстро чувство в него да претворя

и с хиляди усмивки аз да те даря.

 

Иска ми се да творя със китара във ръка

акорди в ритъма на любовта…

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??