Jan 6, 2010, 5:24 PM

Глупаво! 

  Poetry » Love
833 0 0

Иска ми се да напиша думи тъй красиви,

със звучност сладка за тебе да ги наредя

и никога вече да не бъда сама.

 

Иска ми се платно с пръсти да изрисувам,

туй пъстро чувство в него да претворя

и с хиляди усмивки аз да те даря.

 

Иска ми се да творя със китара във ръка

акорди в ритъма на любовта…

© Снежана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??