6 ene 2010, 17:24

Глупаво! 

  Poesía » De amor
739 0 0

Иска ми се да напиша думи тъй красиви,

със звучност сладка за тебе да ги наредя

и никога вече да не бъда сама.

 

Иска ми се платно с пръсти да изрисувам,

туй пъстро чувство в него да претворя

и с хиляди усмивки аз да те даря.

 

Иска ми се да творя със китара във ръка

акорди в ритъма на любовта…

© Снежана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??