29 сент. 2011 г., 09:30

Глупост 

  Поэзия » Любовная
572 0 2

Всичко, що се втурна да те търси -
обич, ревност, болка, вяра, плам,

всичко в миг пред мен изгасна,

тъй както пепел във желязна длан.

Тъй както прах - издигната от вятър,

всичко се изгуби в небеса,

които бяха потопени сякаш

във черно-маслени петна.

Изгуби се представата лъжовна,

че тук дошла е земна красота

и веч се знае, че любовна -

единствено се вижда глупостта...

© Никола Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??