29.09.2011 г., 9:30 ч.

Глупост 

  Поезия » Любовна
571 0 2

Всичко, що се втурна да те търси -
обич, ревност, болка, вяра, плам,

всичко в миг пред мен изгасна,

тъй както пепел във желязна длан.

Тъй както прах - издигната от вятър,

всичко се изгуби в небеса,

които бяха потопени сякаш

във черно-маслени петна.

Изгуби се представата лъжовна,

че тук дошла е земна красота

и веч се знае, че любовна -

единствено се вижда глупостта...

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??