15 нояб. 2007 г., 15:11

Глътка кафе 

  Поэзия
925 0 6

                                    към М.Х.

 

Тъжен е дъждът

над черните клони,

като сълзи

в изстинало утро.

Потърси се в очите ми.

Ако намериш в тях

късче ясно небе,

позволи да отпия

от твоите устни

глътка топло кафе.

 

© Дени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??