Nov 15, 2007, 3:11 PM

Глътка кафе 

  Poetry
914 0 6

                                    към М.Х.

 

Тъжен е дъждът

над черните клони,

като сълзи

в изстинало утро.

Потърси се в очите ми.

Ако намериш в тях

късче ясно небе,

позволи да отпия

от твоите устни

глътка топло кафе.

 

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??