15 nov 2007, 15:11

Глътка кафе 

  Poesía
924 0 6

                                    към М.Х.

 

Тъжен е дъждът

над черните клони,

като сълзи

в изстинало утро.

Потърси се в очите ми.

Ако намериш в тях

късче ясно небе,

позволи да отпия

от твоите устни

глътка топло кафе.

 

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??