17 февр. 2007 г., 20:19

ГОДИНИ НАРЕД..... 

  Поэзия
666 0 2

Години наред все назад се връща сърцето,
след теб никой друг не обикнах,
с други ръце не можах и не свикнах...

Винях се, че все тебе обичам,
а ти все се връщаш при мене,
и не мога от теб да избягам.
Мълча си, а ми иде да крещя,
лудост е, така да те обичам.

След всяка твоя забрава,
кълна се, че в миналото оставаш,
но след време звъниш и...
моментно към тебе политам.

Толкова слаба все се предавам,
към други тичам,

в други прегръдки се давам,
а после пак при тебе оставам.

Само твойте устни жадувам,
искам постоянно да ги целувам.

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />Само твоите очи могат да ме сгреят,
дано и моите тебе успеят.

 

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??