Г О Д И Ш Н И К Р Ъ Г О В Е
_________________________________________
На моите годишни кръгове.
Вече знам всичко.
Или поне си мисля, че е така.
Което е едно и също...
Ала имам малък проблем -
да го запомня някак не успявах.
Което не е същото.
На моите годишни кръгове.
Се оказва, че всъщност...
Не знам вече нищо.
И май ми е време да си заминавам!
Защото смисъл няма...
От моите годишни кръгове.
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Все права защищены