15 мая 2011 г., 22:09

Голгота 

  Поэзия
566 0 0

Голгота

 

Има ли ми нещо?

Постъпвам ли толкова грешно?

Въздухът не ми достига.

Шепотът ви ме настига.

Искате да се моля в краката ви.

Искате сърцето ми на кола ви.

Трънен венец в косите.

Огнена жар под нозете.

Чернило по ръцете.

И измита от сълзите

крилата душата.

Треперя в хаоса на предразсъдъци и лъжи.

В света на дискриминация

това си личи.

Уморена затварям очи.

Нямам приятели и

принцът не ще ме спаси.

Последен удар на разбито сърце.

Едно, две и на три

политам в прах и звезди.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??