22 июл. 2009 г., 12:04

Голо/ан/дрешковци 

  Поэзия » Гражданская
542 0 10

 

 

Дори  да са в грешка,

данъчните пак ще ти свалят

и последната дрешка.

Ще те въртят на шиш,

ще те набучат на кол,

само и само да облекат

царя си гол.

 

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??