5 июн. 2011 г., 12:24

Голямото дране 

  Поэзия » Другая
459 1 3

   ГОЛЯМОТО ДРАНЕ

 

Сечко сече, Марта дра...

Април кожите събра.

След Ноември ги раздаде

на бандити и търбуси.

                     за кожуси...

Че в Европа дами руси

                   не разрешават

Вълците да се разхождат

              във Мечи кожуси...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

И заживяха Вълците

    в дворци като Велможи,

облечени не в Мечи,

             а в Човешки кожи...

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??