14 окт. 2016 г., 18:21

Good girl gone bad 

  Поэзия » Любовная
238 0 0

Накъдрих косата си, 

от много време не го бях правила.

Сложих червен гланц върху устните си,

приличаха на току-що узряла черешка.

Погледнах в огледалото, 

а оттам зорко ме наблюдаваше

красиво момиче, търсещо любов.

В такива дни красотата не помага,

когато сърцето ти тъжи и страда.

Само се питам, кога

good girl gone bad?

© Bez ime Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??