14.10.2016 г., 18:21 ч.

Good girl gone bad 

  Поезия » Любовна
232 0 0

Накъдрих косата си, 

от много време не го бях правила.

Сложих червен гланц върху устните си,

приличаха на току-що узряла черешка.

Погледнах в огледалото, 

а оттам зорко ме наблюдаваше

красиво момиче, търсещо любов.

В такива дни красотата не помага,

когато сърцето ти тъжи и страда.

Само се питам, кога

good girl gone bad?

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??