7 авг. 2021 г., 07:20  

Гора 

  Поэзия » Философская
179 0 0

Вървях по своя тежък друм,

но за миг забравих суета, шум,

изпълних се с радост тиха,

птичи песни ме успокоиха.

 

Усетих около мен светлината,

нещо трепна ми в душата,

свят хармоничен ме докосна

с някаква си свежест росна.

 

Усетих Божията красота,

значи и хубав може да е света

и сред тези чудни дъбрави

за малко душа зло забрави!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??