Горчи ми... Горчи ми от обичане,
от хвърлени на вятъра мечти...
Горчи ми от фалшиво вричане,
напразни думи и милион лъжи.
Тежи ми... Тежи ми от безличие,
от хладни думи и обиди зли...
Тежи ми цялото това отричане,
че бяхме луди, влюбени, добри.
Боли ме... Боли от безразличие,
от твоята любов така боли...
Сърцето ми напълни с необичане,
душата ми докрай изпепели.
© Пламена Владимирова Все права защищены