11 февр. 2016 г., 23:03

Горчиви недели 

  Поэзия » Любовная
1062 0 8

Бяла зима - горчиви недели.

Вместо обич - горещ шоколад.

Липси, спомени... много са взели.

Без посока към рай. Кръговрат. 

 

И не свършва кошмарът безкраен.

Понеделник наднича. И пак -

падам, ставам... Не мога да лая,

като котка да вия гръбнак...

 

Затова нижа пусти недели,

а жадувам недели със смях

и не спирам да мисля  - къде ли

своя ключ аз изгубих за тях!?

 

Валентина Йосифова

18.01.2016 г.

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??