28 нояб. 2007 г., 09:54

Горчиво кафе 

  Поэзия » Гражданская
1227 0 24

Има дни,
в които кафето горчи.
Моля те, погледни,
да не би да разбърквам
твоите сълзи.

Ти си плакала.
Защо? Какво ти липсва?
Едва ли си ме чакала,
другаде е твоята мисъл.

Прошка?
Май ми стана навик.
Да правя компромис със себе си.
Не искам, когато съм старец
да има приятел сърцето ми.

© Явор Перфанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??