28.11.2007 г., 9:54 ч.

Горчиво кафе 

  Поезия » Гражданска
1219 0 24

Има дни,
в които кафето горчи.
Моля те, погледни,
да не би да разбърквам
твоите сълзи.

Ти си плакала.
Защо? Какво ти липсва?
Едва ли си ме чакала,
другаде е твоята мисъл.

Прошка?
Май ми стана навик.
Да правя компромис със себе си.
Не искам, когато съм старец
да има приятел сърцето ми.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??