21 дек. 2010 г., 21:41

* * * (Горещо е) 

  Поэзия » Любовная
866 0 12

 


* * *  (Горещо е)

Ще запаля света от докосването ти.
(Не ми трябва усмирителна риза.)
Във "бунта" ми няма въпроси -
на пръсти недей се изнизва.

Не те притискам във ъгъла -
аз също обичам да дишам.
Не се плаши от обвързване,
когато в очите ми влизаш.

Аз търся и искам момента -
животът е толкова кратък.
Превръщаш нощта ми във ден.
Под мен завъртял си Земята

и искам... тъй силно желая
във полета свой да те срещам.
Отключвам своята "стая"...
Дали ще влезеш...
Горещо е.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??