14 февр. 2010 г., 16:52

Горско другарче 

  Поэзия » Для детей
748 0 8

 

Стъбълцето му зелено

из шумака се подава.

Сякаш слънце отразено

личицето му огрява

и ми стопля в миг душата.

Вече сам не съм в гората,

че намерих си другарче –

цъфналото минзухарче!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??