29 авг. 2007 г., 11:06

Горят пожари 

  Поэзия
568 0 1

Горят пожари по земята,
в огромни облаци от дим
превръща се гората, запалена
от греховете на душата...
Да върнем времето назад?
Едва ли можем да го сторим!
Природата ни дава мат,
със ход на пешката и коня, огнени...
Дали да  се покаем и признаем?...
Но каквото и да сторим, и да молим,
бездушни са скалите и пожара
и просто трябва да се борим...

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??