Aug 29, 2007, 11:06 AM

Горят пожари 

  Poetry
573 0 1

Горят пожари по земята,
в огромни облаци от дим
превръща се гората, запалена
от греховете на душата...
Да върнем времето назад?
Едва ли можем да го сторим!
Природата ни дава мат,
със ход на пешката и коня, огнени...
Дали да  се покаем и признаем?...
Но каквото и да сторим, и да молим,
бездушни са скалите и пожара
и просто трябва да се борим...

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??