4 янв. 2023 г., 07:56

Говори ми 

  Поэзия » Любовная
197 0 4
      Говори ми

 

Говори ми без думи,

говори ми с душата!

Говори ми, когато

в мен е само тъгата!

 

Говори ми не спирай!

Със сърцето намирай

път към моите чувства,

път към всяка надежда!

 

Говори ми без думи

и дори излъжи ме!

И след пролетни бури

със любов докосни ме!

 

Целуни ме с очите,

говори за мечтите!

Да забравя тъгата,

донеси красотата!

 

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??